Acum e mai aiurea . Cred ca ar merge mai bine fara semne de copii ( 3 | ) , Nu EsTi MaI TaRe DaCa ScRi AsSA Sa StI , ba chiar ne arati ca nu ai buletin . Si renunta la umbrele din banner .SuKaRu scrie:Banner-ul a fost modificat! Alte pareri / sugestii ?
sunt de war3ft.BODY scrie:Acum e mai aiurea . Cred ca ar merge mai bine fara semne de copii ( 3 | ) , Nu EsTi MaI TaRe DaCa ScRi AsSA Sa StI , ba chiar ne arati ca nu ai buletin . Si renunta la umbrele din banner .SuKaRu scrie:Banner-ul a fost modificat! Alte pareri / sugestii ?
Cat platesti pentru un designer bun ?
LE: xPloadWAR.idle.ro:28015 : Vezi ca serverele alea multe pe care banuiesc ca le-ai vazut tu pe porturi private si care sunt de WAR , NU sunt de warcraft , ci pentru pcwuri , mixuri , praccuri . Asa ca , fal sa fie de war .
SuKaRu scrie:Pai nu eu am facut banner-ul! Pai acum suntem la inceput si nu am cum sa platesc , daca merge bine treaba poate o sa si platesc .. o sa scot bani si idn admine si mai vedem noi !
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator